keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Kangasrakkautta

On tämä Lakujeti -joustofrotee. Olen nyt kaksi kertaa ostanut tätä facebookin kangaskirpputorilta. Se on jämäkkää ja paksua kunnon froteeta, joka ei turhia nukkaa. Ja niin niin herkullista!
 
Siitä ensimmäisestä ostamastani palasta tein tämän pikkupeiton ja t-paitahupparin


 
 
Eilen tein toisesta palasta nämä housut ja kääntöpipon toisen puolen.

Vinoraidat on Metsolasta tilattua joustocollegea. Minusta se sopii täydellisesti lakujen kaveriksi.  Raidat on kyllä aina raikkaita, meni ne suoraan tai vinoon ja olipa ne minkä värisiä tahansa.


Housujen kaava on tuttu Ultimate Casual (104) ja tällä kertaa laitoin lahkeensuihin ja vyötärölle resorien sijaan kuminauhakujat. Paita on jälleen kerran Rascal (104), tästäkin jätin resorit pois ja tein pääntien ja hihansuut samasta jc:sta. Simppeli on toinen nimeni.




Lakki on jostain parin vuoden takaisesta Ottobresta, en ole kirjoittanut kaavan nimeä papereihin enkä itse omista ko. lehteä. Muistan vain, että lehdessä tämä oli tehty neuleesta ja siihen kuului myös tupsu. Itse en laittanut tupsua, koska halusin tämän käyttöön käännettävänä versiona. Kokona tässä on 52, leikattuna ilman saumanvaroja. Suuttuja on aika pienellä kuupalla varustettu kolmevee.






Arvatkaas mitä olen tänään puuhastellut? Olen tulostanut kartan. Jaaaaaaa...mihin se kartta vie? No Karnaluksille tietenkin! Lisäksi olen huolella laatinut ostoslistan pienellä heräteostos -varalla. Lauantaina siis suuntaankin päiväretkelle Tallinnaan ja siellä sijaitsevaan ompelutukkuliikkeeseen. Eikä siinä vielä kaikki! Minä lähden reissuun ilman kaupoissa tuskailevaa isähenkilöä ja keskittymistä häiritseviä lapsia! Jiiihuuuuuu!
 




4 kommenttia:

  1. Söpöt vaatteet, sopii kaverille hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, kaverikin tuntui tykkäävän. Varsinkin pehmeistä ja lämpimistä laku-housuista :)

      Poista
  2. Todella hyvin yhdistetty raitaa ja lakujetiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Raitaa on helppo yhdistää mihin vaan! Nämä jotenkin vaan kuului yhteen!

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)