maanantai 15. joulukuuta 2014

Ei hassumpi perjantai -ilta.

Minulla oli ilo ja kunnia osallistua perjantaina uuden kotikaupunkini bloggaajien tapaamiseen. Tapaamispaikkana oli yhden bloggaajan, Jessican, suloinen sisustusliike DREAMS.

.

Hämyisenä ja sateisena iltana iloinen bloggaajajoukkomme pääsi lämpimään ja viihtyisään liikkeeseen nauttimaan hyvästä seurasta, kauniista esineistä ja glögitarjoilusta. Voiko enempää toivoa?


Dreams on vallan hurmaava paikka! Tyylillä somistettu ja pullollaan kauniita sisustusesineitä. 

Hypistelin, valokuvasin ja hypistelin vielä lisää. Ostoskoriinkin tarttui muutama joululahja ja kivoja juttuja kotiin, kerron niistä lisää seuraavassa postauksessani!











Iloiset serkukset Jessica ja Johan toivottivat meidät tervetulleiksi VIP -iltaan.

Johan pitää alakerroksessa sijaitsevaa  DESIGNKELLARI -myymäläänsä, jonne voi varata oman VIP illan ystäville tai työporukalle! Me onnekkaat pääsimme myös sinne tutustumaan tyylikkääseen tuotevalikoimaan ja kilistelemään kuohuvalla.






Niin kiva oli päästä samanhenkisten aikuisten kanssa viettämään iltaa ja vieläpä näin upeisiin puitteisiin!



Niin Dreamsissä kuin Designkellarissakin on laaja valikoima tuotteita valmistajilta, joita ei muilla alueen liikkeillä ole valikoimissaan, kuten Riviera Maison ja Pappelina. Designkellarissa ihasteltiin useissa blogeissakin vilahtelevia L:A Bruketin tyylikkäitä tuotteita ja By Lassen kynttilälyhtyjä.



Nämä portaat kuljettivat meidät yläkertaan, jossa sijaitsevat kestävät ja pestävät Pappelinan matot ja kaikki kauniit sisustustekstiilit (mm. By Pias pellavatuotteet!).






Dreamsillä on myös vilkkaasti toimiva nettikauppa, TÄÄLLÄ. Käykääs siellä kurkkimassa laajaa ja ihastuttavaa tuotevalikoimaa!



Hauskaa alkanutta viikkoa! Meidän pieni koululainenkin pääsee tämän viikon jälkeen kovasti odotetulle joululomalle <3



4 kommenttia:

  1. Aaah, ihania kuvia ♥ Meillä on kyllä niin ihana porukka ja on tosi kivaa, että sinä olet mukana siinä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On niin huippua kuulua teidän porukkaan <3 Ystäviä ei kai koskaan voi olla liikaa ja vertaistuki rules! :D

      Poista
  2. Sainpa lisättyä sinutkin vihdoin lukulistoilleni :) ihana vertailla mitä kukakin on blogitapaamisessa kuvaillut :) hyviä kuvia kokonaisuudesta olet saanut! Olipa kiva tavata livenä ja toivottavasti treffataan taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli hurjan hauska tavata :) Ja todellakin, toivotaan, että heti tammikuussa päästäisiin taas kokoontumaan!

      Poista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)