tiistai 12. heinäkuuta 2016

Hei taas ystävät!

Täällä on lomailtu blogimaailmasta ihan tosissaan. Pieni tauko teki hyvää ja hetken oli jo sellainen kevyt fiilis, että näinkö tänne palaankaan, mutta enhän minä osaa täältä poiskaan olla :D

Instagramia olen päivittänyt lomallakin ahkerasti, joten sinne vaan seurailemaan jos haluaa pysyä meidän käänteissä mukana jatkossakin!

Mietin tuossa, että koskakohan tämä blogimaailma vaihtuu kokonaan puhelimien appeihin? Vähän pelottava ajatus...mutta totta puhuen puhelimella kuva palvelimeen ja pieni päivitys on niin helppo ja nopea vaihtoehto, etten yhtään ihmettele jos blogeja alkaa tippumaan pois tässä hektisessä maailmassa...




Meidän loma meni mukavasti ja jälleen kerran aivan liian nopeasti. Lähdettiin tosiaan juhannuksen alla mökkeilemään ja oltiin paria päivää vajaat kaksi viikkoa putkeen mökkihöperöinä ihan oman perheen kesken.

Meille sattui tuolle ajalle tosi ihanat säät ja minä maalasinkin monta iltaa mökkiä kaiken maailman telinevirityksillä korkeuksissa kieppuen. Tykkään kyllä lopputuloksesta tosi paljon! Vaikka punamulta on perinteinen ja omalla tavallaan kovin romanttinen, niin omaa silmää se vaan ei miellytä. Onni on keittomaalit, joilla voi maalata punamullan piiloon! Seuraavalle mökkireissulle pitää ostaa mukaan lisää maalia, sillä leikkimökki ja sauna on vielä kirkuvan punaiset.




Yksi sateisempi päiväkin mahtui pariviikkoiseen, jolloin leivottiin tuvassa kaurakeksejä ja valmistettiin raparperikiisseliä. Mökillä leipominen on sellaista jännän äärellä olemista pikkuruisen kaasuhellan kanssa, mutta näin yksinkertaiset leipomukset onnistuvat onneksi hyvin!




Keksejä natustellessa sitten pelattiin lautapelejä, korttia ja koottiin palapelejä. Taustalla Radio Suomi soitti mitä ihmeellisimpiä kappaleita :D Kaksi viikkoa sitä kanavaa riitti oikein hyvin! Mökillä kun ei oikein muut kanavat hyvin kuulu...paitsi ne ruotsinkieliset pohojammaan -kanavat. 




Eikä me pelkästään rehkitty tönön kimpussa tai leivottu vaan tehtiin myös päiväretki Raumalle ja veneretki Ouran karunkauniiseen saaristoon. Tutuksi tulivat myös lähimmät rannat, jonne tehtiin uimaretkiä eväiden kanssa.  




Me siis tehtiin kaikkea sitä mitä lomalla ajateltiinkin! Grillattiin, uitiin, saunottiin, kunnostettiin mökkiä ja vietettiin laatuaikaa perheen kesken.
Minä nautin lomailussa ehkä eniten siitä, ettei ole aikatauluja ja päivärytmikin kääntyi koko perheellä iltapainotteiseksi. Ei ole ihanampaa kuin valoisat kesäyöt!




Tänään tulee kuluneeksi viikko siitä kun palattiin kotiin ja pikkuhiljaa on lomalla kertyneet pyykit saatu selätettyä ja paarmanpuremat paranneltua. Voi siis alkaa taas suunnittelemaan uutta mökkireissua ;)

6 kommenttia:

  1. Blogitauko tekee välillä hyvää, mutta niinhän se mullekin kävi, etten sitten kauaakaan kesätauolla osannut olla. Olen iloinen, että palasit ja päivittelet taas blogiasi. Onhan se yksi suosikeistani, ehdottomasti ♥

    Lomanne kuullostti ihan unelmalta ♥ Mä nautin myös tästä loman aikatauluttomuudesta ja kiireettömistä aamuista. Uimaan en ole vielä päässyt, mutta saa nähdä, vaikka repäisisin monen vuoden tauon jälkeen ja vielä menisin ennenkuin heinäkuun viimeinen päivä koittaa.

    Mukavaa loman jatkoa ja kivaa kesää, Marika ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse <3 Tauon ja pidemmän postausvälin jälkeen kirjoittaminen tuntuu jotenkin aina nihkeeltä ja tulee sellainen hölmö olo, että ei mulla ole mitään asiaa :D Mutta täällä taas keikutaan!

      Ihanaa lomaa sinulle! Ja rohkeasti vaan uimaan ennen kuin tulee joka lätäkköön taas sinilevää! :)

      Poista
  2. Kuulostaa ihanalta <3
    Täällä mökillä sateen sattuessa turvaudutaan vanhoihin Akkareihin ja muihin kirjoihin, mutta myös välillä someen ja telkkuun...mies on niin kiinni niissä, ettei voi olla ilman ;)
    Nyt lähdetään kalaan koko porukalla!
    Aurinkoisia päiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäiskin viedä Aku -pokkarit mökille! Nyt siellä on lasten vanhoja kirjoja ja mun kertaalleen (tai pari) luettuja sisustuslehtiä :D Meillä ei ole telkkua mökillä, mutta lapsilla oli tabletti mukana ja ne siitä katseli lastenohjelmia ja YouTubea.

      Iloisia mökkipäiviä teille! Ihania kuvia olet sieltä laitellut instaan! <3

      Poista
  3. Tervetuloa takaisin! Ihanat kelit ovat kyllä suosineet ja toivottavasti jatkuvat vielä pitkään.
    Mukavaa lomaa teille!

    VastaaPoista

Hurjan kivaa, että kommentoit, kiitos sinulle! :)